About noiscriem.net
Site-ul a fost înființat în octombrie 2010 pe platforma blogger. Proiectul a începuse ca un simplu blog personal, însă treptat devine mult mai popular de cât se crezuse inițial - apare necesitatea unor schimbări importante.

Astfel în noiembrie 2011 a fost făcută prima schimbare, tot traficul de la blogul personal a fost treptat redirecţionat către noul site.

Pentru că nu mai era nevoie de fostul blog, în ianuarie 2012 primul blog a fost închis, iar în 24 aprilie 2012 adresa site-ului devine noiscriem.net.

În iunie 2012, în timpul BAC-ului „am dat de copiat” la toată țara ca revoltă împotriva copiatului și corupției în sistemul educațional (cred că a fost unica metodă de a sensibiliza opinia publică și funcționarii publici). Ca urmare ministrul educației a fost demis și înlocuit cu altul, iar rezultatele acestui pas riscant în care am jucat un factor catalizator îl vedem prin schimbări importante în educație.

Scopul de bază a site-ului este informarea tinerilor despre ofertele educaționale, inclusiv și pe rețelele de sociale, despre ceea ce s-ar putea de învățat și ceea ce este util de știut unui tânăr. În acest sens pe site se publică în continuu materiale pentru elevi și cei dornici de a învăța.

Periodic pe site se publică articole pentru ministerul educației, care au drept scop oferirea unei alte perspective asupra problemelor existente și metode de soluționare a lor, la fel cum și idei pentru perfecționarea sistemului.

Navigare plăcută,
noiscriem