New Design

By #noiscriem 6/24/2015

Pe 19 iunie 2015 a fost schimbat design site-ului, această schimbare este răspuns la necesitatea de modernizare care nu s-a făcut de mult timp. Schimbarea design-ului este o primă etapă a modificărilor ce se vor face, aceasta însă fiind una din cele mai vizibile și imediate. Suntem receptivi la orice propunere care are drept scop îmbunătățirea proiectului.

Noul design este minimalist și intuitiv, ceea ce îi dă un avantaj major. Site-ul se încarcă mult mai repede fiindcă au fost excluse toate imaginile mari din sliderul ce era pe site și liniile de cod de care nu era nevoie. Acum de site pot să se bucure și cei care au o conexiune slabă la internet. Versiunea mobilă a site-ului a rămas aceeași pe motiv că se încarcă repede, este simplă și intuitivă.

Reclama fiind una din sursele din care supraviețuiește site-ul a rămas pe site, suferind mici schimbări, bara de reclamă 720x90 care înainte era sus, acum este jos pentru a nu deranja navigarea. 

Logo-ul este centrat și este accentuat pe fundalul negru, ceea ce pe site-ul vechi era imposibil din cauza template-ului folosit.

Navigare plăcută!
noiscriem.net

Ar putea să îți placă și:

0 comments